Kaj podariti za valentinovo?

Nekaj nasvetov za lepo darilce

Prihaja Valentinovo, praznik zaljubljencev. Seveda je potrebno ljubezen izkazovati čez vse leto, vseeno pa nam je toplo pri srcu, če nas ljubljena oseba na ta prelep praznik obdari s kakšno malenkostjo.
In kaj je lepšega, kot partnerju podariti nekaj unikatnega? Nekaj, kar je ustvarjeno po vaših željah in ima za vas/vašega partnerja globok pomen.
Zatorej vsi, ki imate vsaj kanček umetniške žilice, veselo na delo in ustvarite za vašo drago/dragega nekaj, kar ji/mu bo pisano na kožo. Za tiste nespretne, pa tudi pri nas lahko ustvarimo nekaj posebnega.

Nakit

kvačkana ogrlica
Nakit je in bo vedno ‘in’ za vsako žensko. Draga se bo z veseljem pokazala v družbi in s ponosom pokazala prelepe unikatne uhančke. Če smo tudi malce iskreni – vsaka od nas ima rada, da ima na sebi nekaj, kar zagotovo nima nobena ženska v istem prostoru. Podarite vaši svoji ljubljeni košček, ki se bo lepo podal k poletni oblekici, ki si jo je kupila. Najsi bo to prstan, zapestnica ali pa lepa verižica za elegantno večerjo v dvoje. V vsakem primeru imate zagotovljen nasmeh na njenem obrazu.

Okvir za sliko
Ni nam potrebno kupovati dragih daril, da si izkažemo ljubezen. Dovolj je majhna pozornost, ki izhaja iz nas – bodisi naših skupnih trenutkov in doživetij. Preprosto darilo za vašega dragega je lahko okvir, v njem pa slika iz vajinega najljubšega izleta. V lesen okvir lahko vžgemo kakšno lepo misel ali datum vajine obletnice, da bo res oseben in le vajin. Prelep okras, ki vama bo iz postelje polepšal vsako jutro. Lahko pa okvir okrasite kar same. Prebudite ustvarjalko v sebi! Namesto okvirja lahko izberete magnet za hladilnik, pod katerega pripnete vajino skupno sliko ali ljubko sporočilce.

Obesek za ključe
Da bo imel vašo ljubezen vedno s seboj, mu podarite obesek za ključe. Pikapolonica za srečo ali kvačkan srček sta prikupni darili v trajen spomin.

Morda pa svoje popolno darilce že imate
Morda pa potrebujete le pomoč pri zavijanju darila, ki ste ga sami že ustvarili ali kupili. Z veseljem vam bomo darilo zavili v lepo, personalizirano in uporabno embalažo in jo čudovito okrasili, da bo privlačna za oči. Ljubka lesena škatlica, na katero lahko napišemo ljubezensko sporočilo ali vžgemo motiv po vaši izbiri, pa bo uporabna še za marsikatero malenkost, ki jo radi pospravimo na mesto, ki nam je še posebej pri srcu.

Majhne pozornosti so dovolj, da nekomu polepšamo praznik. Če ne želite kupovati dragih daril, je morda že dovolj vrtnica ali čokoladka, da se s
tudi na ta poseben dan spomnite na svoje najbližje. Za vas smo pripravili različne rože za to majhno malenkost. Oglasite se pri nas!
rože za valentinovo

Konec koncev pa – ne bodite prezahtevni. Majhne pozornosti so dovolj, da nekomu polepšamo praznik. Najbolj pomembno je, da ljubljeni osebi podarimo naš čas in skupno uživamo trenutke, s pozornostjo pa mu/ji le še bolj polepšamo dan.
Želimo vam prelep dan zaljubljencev!