Modna ogrlica kot šal

Nov način izdelave ogrlice

Moda pride in gre, se spreminja, se vrača ali pa se oblikuje nekaj novega.

Tokrat vam predstavljamo modno ogrlico, ki jo lahko nosite tudi namesto šala. Ogrlica ima več zvitih tekstilnih trakov, poljubnih barv, poljubnih velikosti in dolžin z različnimi okraski.
Je odličen modni dodatek predvsem na enobarvnih oblačilih, saj lepše pride do izraza.
Odlično pri ogrlici iz blaga pa je, da jo lahko operete. Tu seveda svetujemo previdnost in priporočamo pranje na roke zaradi možnih občutljivih perlic in drugih okraskov.

Ogrlice po naročilu izdelujemo tudi pri nas.
“Sama rada kombiniram s črno barvo in dodam samo nekaj barvnih trakov. Tako barvni trakovi bolj izstopajo, verižica je bolj umirjena in se jo lažje kombinira z drugimi barvnimi oblačili. Kljub temu, pa pisana in barvna ogrlica ni težava, saj je ljudem všeč razlnolikost in drugačni stili.
Za samo ustvarjanje ne kupujem velike, bogate dekoracije, ampak raje recikliram že obstoječe materiale, recimo kakšne čudovite gumbe iz stare srajce, ki bi drugače romali v smeti.
Zavedam se, da se včasih navežemo na materialne stvari, podarjene majice, dedkovo srajco ali babičin pulover in pisane krpe iz otroštva, ki smo jih že zdavnaj prerasli, pa se kar ne moremo ločiti od njih. To je odličen način, da jim vdihnemo novo življenje in tisto staro cunjo, ki nam veliko pomeni preoblikujemo v modni dodatek, ki nas bo v novi obliki spremljal in spominjal. Tu seveda pridejo v upoštev tudi drugi modni dodatki, ne samo ogrlica/šal, na primer torbica, obrasne blazine ali pa samo rožica, ki se jo lahko prišije na torbe ali lasne dodatke.
Na isti način lahko naredimo tudi zapestnice ali okrasni pas za boke.”

Modna ogrlica kot šal

Kontaktirajte nas in po vaših željah bomo ustvarili uporaben, unikaten modni dodatek.