troslojna zaščitna maska za obraz

trije sloji bombaža

Vse maske so iz TREH slojev bombažnega blaga, ki je pralno na višjih temperaturah. Po želji, lahko naredimo masko iz dveh ali enega debelejšejga sloja blaga. Obvezno je pranje pred prvo uporabo. Zgornje blago je poleg zaščite tudi lepo. Ob naročilu nam sporočite, kakšen vzorec oziroma barvo želite in po najboljših močeh se bomo potrudili, da ugodimo vašim željam.

Test nepropustnosti

Žička in elastike za prilagodljivost

Maske imajo na zgornji strani všito mehko žičko, ki omogoča boljše prileganje okoli nosnega predela. Zaradi žice priporočamo pranje v vrečki za perilo. Po želji, lahko naredimo masko brez žičke. Tanka okrogla elastika za vpenjanje okoli ušes.

Mehka žička v obraznih maskah

POLETNA RAZLIČICA MASKE

S prehajanjem v toplejše dni tudi nam postaja topleje, še posebno z masko na obrazu. Zato smo se odločili, da vam ponudimo tudi poletno različico maske, ki ima samo DVE ali celo en debelejši sloj bombaža. Če želite to opcijo, nam v opombe ob koncu naročila dopišite, koliko slojno masko želite. Če opombe ne naredite, boste dobili standardno, trislojno masko. Cena se ne razlikuje.

KAtero masko naročiti?

VELIKOST MASKE
Velikost maske je odvisna od posameznika.  Na voljo imamo maske v treh velikostih.

Naša priporočila so, da naročite MALO OTROŠKO masko za otroke do 10 let, razen v primeru, da je otrok za svojo starost nadpovprečno velik. Za najstnike priporočamo VEČJO velikost otroške maske. Za drobne ženske priporočamo MANJŠO različico mask za odrasle.

Če niste prepričani, katero velikost bi naročili za vas in vaše otroke, nas prosim kontaktirajte na številko 030 365 921, preko emaila info@craftart.si ali facebook sporočila in skupaj bomo našli rešitev.

BARVE IN VZORCI
Vrhnji sloj blaga bo poskrbel tudi za estetski videz.

Če ne izrazite posebnih želja, bomo moške maske poslali v temnejših in nevtralnih odtenkih. Modre, sive, zelene, črne, vojaške, kariraste, črtaste itd. Ženske maske navadno odpremimo bolj živahne, roza, vijola, rumene, rdeče, z motivi rožic, pik itd. Otroške fantovske maske imajo motive igrač, v modrih, zelenih, sivih odtenkih, vojaške,… medtem ko imajo dekliške motive rož, srčkov, zvezdic, medvedkov, v nežnejših barvah.

V opombe ob koncu naročila nam lahko posredujete vaše želje, ki se jih potrudimo v največji meri izpolniti. Blaga imamo žal v omejenih količinah, zato morda ne bo mogoče dobiti iste maske, kot na objavljanih fotografijah. Prosimo za razumevanje.

Obvestilo

Mask nimamo na zalogi.
Vse maske delamo po naročilu.
Zaradi velikega povpraševanja se je čakalna doba malce podaljšala. Pred plačilom boste obveščeni o roku dostave. Prosimo, za potrpežljivost in razumevanje.

Kupite maske

dostava in plačilo

  • Poštnina za maske znaša 2,5 na naročilo. Ob nakupu nad 50€ pa je dostava brezplačna. Vsa naročila z maskami so poslana priporočeno.
  • Plačilo se izvede z nakazilom na TRR. Plačilo po povzetju žal ni mogoče. Na email naveden ob naročilu, boste prejeli predračun. Paket bo poslan po prejetem nakazilu na naš račun. Za hitrejšo dostavo, nam lahko posredujete potrdilo o plačilu na email info@craftart.si ali facebook sporočilo.
  • Maske lahko prevzamete v naši trgovini na naslovu cesta v Dolenjo vas 2a, kjer lahko plačate z gotovino ali kartico.
Tjaša, iz srca Vam hvala! Hvaležna sva vam za prijaznost in strokovnost! Vas in vaše delo pa bova vsekakor priporočila naprej. Lepa hvala in vse dobro še naprej.
- Janja&Uroš

Lično zelo lepo zašite. Pohvalno. Lepo, da imajo elastiko nezavezano, za lažje prilagajanje obrazu. Hvala lepa. Sigurno priporočam naprej.

- Helena

Prejela sem naročene maske. So zelo lepe in kakovostne. Hčeri sta bili navdušeni nad barvami in motivi. Vse dobro in prijazen pozdrav.

- Petra

Pozdravljeni. Včeraj sem prejela vaše otroške maske. Obe sta prečudoviti, zato se vam lepo zahvaljujem! Vse dobro še naprej.

- Katja

Pozdravljeni, najlepša hvala za maske, blago je odlično, model je res super, hčerka je čist navdušena in jih z veseljem nosi….bi še mami imela take.

- Tanja
Lepe in zelo dobro narejene zaščitne maske. Da o ugodni ceni sploh ne govorim.
- Nataša Polončič

Maska je kvalitetna, lepa in edina, ki jo sin sploh želi nositi. Priporočam! 🙂

- Katja

Najlepša hvala!!! Maske so čudovite!!! Vse barve in vzorce ste uganili!! Dobite petko s plusom!!!

- Anna
Pozdravljeni, Maske so odlične!!!! Vsekakor jih bom priporočila prijateljem!!! 
- Špela

Zelo lepo in kvalitetno narejene maske. Vse skupaj pa zapakirano v res ličen paketek. Se vidi, da je delano s srcem. Hvala!

- Saša

Danes je prispel ličen paketek v katerem so se skrivale čudovite maske za mojo rožnato obsedeno deklico. Nad prejetimi maskami je absolutno navdušena. Barvne kombinacije so ji zelo všeč. V glavnem, zadetek v polno. Hvala za poslano ter za vaše razumevanje in pomoč ob oddaji naročila. Perfect fit!

- Barbara&Neža

Včeraj prejela vašo pošiljko z dvema otroškima maskama. Skratka, tako skrbno zapakirane, opremljene z vsemi potrebnimi informacijami, pošiljke še nisem prejela. Maski pa čudoviti, ne morem prehvaliti. Na spletki se mogoče na žalost res ne vidi, kako dovršene in popolne so maske v resnici. Res, še enkrat, vredno je bilo počakati. Hvala vam.

- Špela

OPOZORILO

Maske niso atestirane in nimajo certifikata. Niso medicinski pripomoček, pomagajo pa pri zmanjševanju prenosa virusov in služijo kot dodatna osebna zaščita pred prenosom kapljičnih okužb ter zagotavljajo višjo stopnjo zaščite sebe in okolice.

Sledi nam na Instagramu in Facebooku