troslojna zaščitna maska za obraz

trije sloji bombaža

Vse maske so iz TREH slojev bombažnega blaga, ki je pralno na višjih temperaturah. Po želji, lahko naredimo masko iz dveh ali enega debelejšejga sloja blaga. Obvezno je pranje pred prvo uporabo. Zgornje blago je poleg zaščite tudi lepo. Ob naročilu nam sporočite, kakšen vzorec oziroma barvo želite in po najboljših močeh se bomo potrudili, da ugodimo vašim željam.

Test nepropustnosti

Žička in elastike za prilagodljivost

Maske imajo na zgornji strani všito mehko žičko, ki omogoča boljše prileganje okoli nosnega predela. Zaradi žice priporočamo pranje v vrečki za perilo. Po želji, lahko naredimo masko brez žičke. Tanka okrogla elastika za vpenjanje okoli ušes.

Mehka žička v obraznih maskah

POLETNA RAZLIČICA MASKE

S prehajanjem v toplejše dni tudi nam postaja topleje, še posebno z masko na obrazu. Zato smo se odločili, da vam ponudimo tudi poletno različico maske, ki ima samo DVE ali celo en debelejši sloj bombaža. Če želite to opcijo, nam v opombe ob koncu naročila dopišite, koliko slojno masko želite. Če opombe ne naredite, boste dobili standardno, trislojno masko. Cena se ne razlikuje.

KAtero masko naročiti?

VELIKOST MASKE
Velikost maske je odvisna od posameznika.  Na voljo imamo maske v treh velikostih.

Naša priporočila so, da naročite MALO OTROŠKO masko za otroke do 10 let, razen v primeru, da je otrok za svojo starost nadpovprečno velik. Za najstnike priporočamo VEČJO velikost otroške maske. Za drobne ženske priporočamo MANJŠO različico mask za odrasle.

Če niste prepričani, katero velikost bi naročili za vas in vaše otroke, nas prosim kontaktirajte na številko 030 365 921, preko emaila info@craftart.si ali facebook sporočila in skupaj bomo našli rešitev.

BARVE IN VZORCI
Vrhnji sloj blaga bo poskrbel tudi za estetski videz.

Če ne izrazite posebnih želja, bomo moške maske poslali v temnejših in nevtralnih odtenkih. Modre, sive, zelene, črne, vojaške, kariraste, črtaste itd. Ženske maske navadno odpremimo bolj živahne, roza, vijola, rumene, rdeče, z motivi rožic, pik itd. Otroške fantovske maske imajo motive igrač, v modrih, zelenih, sivih odtenkih, vojaške,… medtem ko imajo dekliške motive rož, srčkov, zvezdic, medvedkov, v nežnejših barvah.

V opombe ob koncu naročila nam lahko posredujete vaše želje, ki se jih potrudimo v največji meri izpolniti. Blaga imamo žal v omejenih količinah, zato morda ne bo mogoče dobiti iste maske, kot na objavljanih fotografijah. Prosimo za razumevanje.

dostava in plačilo

  • V ceno maske je že vštet DDV.
  • Poštnina za maske znaša 2,5 na naročilo. Ob nakupu nad 50€ pa je dostava brezplačna. Vsa naročila z maskami so poslana priporočeno.
  • Plačilo se izvede z nakazilom na TRR. Plačilo po povzetju žal ni mogoče. Na email naveden ob naročilu, boste prejeli predračun. Paket bo poslan po prejetem nakazilu na naš račun. Za hitrejšo dostavo, nam lahko posredujete potrdilo o plačilu na email info@craftart.si ali facebook sporočilo.
  • Maske lahko prevzamete v naši trgovini na naslovu cesta v Dolenjo vas 2a, kjer lahko plačate z gotovino ali kartico.

“Sem prejela maske…super so…lepo delo…hvala vam in uspesno delo se naprej <3”

- Suzana

“Pozdravljeni. Maske sem prejela, super so in se ze perejo. Hvala se enkrat in srecno”

- Urška

Pozdravljeni. Včeraj sem prejela vaše otroške maske. Obe sta prečudoviti, zato se vam lepo zahvaljujem! Vse dobro še naprej.

- Katja

Pozdravljeni, maske so čudovite, hvala! Rada bi naročila še dodatne. /…/ Hvala in lep večer želim!

- Polonca

Hvala. Maske so super. Take, kot smo želeli. Jeseni, če bo treba, naročimo še.

- Božena

Zivjo, danes sem prejela otroske zascitne maske – top so.

- Petra

Pozdravljeni, najlepša hvala za maske, kljub mojemu kompliciranju 🙂 . Všeč so nam.

- Polona
Dobila hvala lepe so 🙂 Ce bomo se rabli se narocim.
- Anja

Pozdravljeni, najlepša hvala za maske, blago je odlično, model je res super, hčerka je čist navdušena in jih z veseljem nosi….bi še mami imela take.

- Tanja

Jo. Maske so super! Hvala.

- MK Schlosberg

Zelo lepe otroske maske, otroka sta bila zeloo navdusena

- Edita Sakalić
Lepe in zelo dobro narejene zaščitne maske. Da o ugodni ceni sploh ne govorim.
- Nataša Polončič

OPOZORILO

Maske niso atestirane in nimajo certifikata. Niso medicinski pripomoček, pomagajo pa pri zmanjševanju prenosa virusov in služijo kot dodatna osebna zaščita pred prenosom kapljičnih okužb ter zagotavljajo višjo stopnjo zaščite sebe in okolice.