SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine CraftArt, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med CraftArt in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih podjetja CraftArt.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

PLAČILO IN DOSTAVA
Plačilo lahko izvedete pri osebnem prevzemu izdelkov v trgovini ali preko bančnega nakazila. Stroški dostave in odkupnega poslovanja izdelkov bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Na email, ki ste ga navedli boste prejeli predračun. Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun. Poštnina je vključena v predračun. Plačilo po povzetju ni mogoče. Če je izdelek na zalogi, ga lahko kupec pričakuje dostavljenega na njegov naslov v roku 2 do 4 delovnih dni. Ker včasih banka žal potrebuje tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu, in sicer na naš e-poštni naslov info@craftart.si, da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo. Rok dostave naročenega blaga je povprečno 2 – 4 delovne dni. V kolikor blaga ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca in se s kupcem dogovori o dobavnem roku. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpošiljamo. V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave. Kupec se zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Kupec je dolžan prevzeti blago od dostavljalca na naslovu, kot ga je sam izbral v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa Pošta Slovenije. Ob prevzemu je dolžan preveriti količino in kvaliteto prejetega blaga. Po oddaji naročila preko spletne strani bo kupec na posredovani elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejel elektronsko pošto s podrobnostmi oddanega naročila skupaj z obvestilom, da je naročilo oddano in zabeleženo ( v primeru, da spletnega potrdila niste prejeli, prosimo preverite tudi mapo “vsiljena pošta”, zaradi morebitnih nastavitev vaše spletne pošte – če sporočila kljub temu niste prejeli, nas lahko pokličete ali kontaktirate na info@craftart.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času).

ODSTOP OD NAKUPA
15-dnevni odstop od nakupa
Vsak kupec ima pravico, da nam skladno z vsakokrat veljavno zakonodajo, trenutno določili 43., 43.a, 43.b, 43.c, 43. č, 43.d, 43.e, 43.f, 43.g členi veljavnega Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 114/06, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) (v nadaljevanju: »ZVPot-1«) v 15 dneh od nakupa izdelkov sporoči, da odstopa od nakupa, v sporočilu pa navede potrebne podatke o nakupu – npr. ime in priimek, št. računa, itd., na podlagi katerih lahko podjetje obravnava njegovo zahtevo. V tem primeru lahko vrne izdelek, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Pri vračilu izdelkov potrošnik skladno z določbami omenjenega zakona (7. odstavek 43.d člena ZVPot) ne trpi nobenih dodatnih stroškov razen stroška neposrednega vračila blaga. Slednji je v konkretnem primeru odvisen od vrste blaga, pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Izdelek oziroma izdelke je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (prejema izdelkov). Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Potrošnik o odstopu od nakupa in vrnitvi nakupljenih izdelkov ponudnika obvesti s klicem na telefonsko številko 030 365 921 ali pisno na elektronski naslov: info@craftart.si

Možnost vračila izdelkov oziroma odstopa od nakupa ne velja v primerih, kot jih določa ZvPot-1 (5. odstavek 43. č člena), in sicer za pogodbe o nakupu sklenjene na daljavo:
– o blagu ali storitvah, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od nakupa;
– o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
– o blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
– o opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od nakupa, ko jo podjetje v celoti izpolni;
– o dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;
– o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da s tem izgubi pravico do odstopa od nakupa.

Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

AVTORSKE PRAVICE
Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je družba CraftArt, Tjaša Radojević s.p. (v nadaljevanju družba) nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, in načrti, avdio – video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na spletnem mestu www.craftart.si. Prepovedano je vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršnokoli razširjanje v komercialne in zasebne namene brez pisnega dovoljenja družbe. Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. Po 50. členu ZASP-a sta dovoljena tudi uporaba in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno rabo. To velja tudi za vsebino objavljeno na Facebook straneh. Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja, ki vključujejo tudi vse povezave in njihove sestavne dele ter potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Družba CraftArt, Tjaša Radojević s.p., se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbela za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnem mestu. S tem omenjeno družba ne izključuje možnosti za pojav napak med vsebinami objavljenimi na spletnemu mestu. Zato so informacije posredovane prek tega spletnega mesta zgolj informativne narave, saj družba ne more prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost. Družba niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah spletnega mesta ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletnega mesta ali nezmožnosti uporabe le-tega.
Družba se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega mesta, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletnega mesta. Družba lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno mesto. Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Ne odgovarjamo za škodo, ki bi kupcu utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo. CraftArt se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da CraftArt ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo CraftArt kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

UGODNOSTI IN POPUSTI
– Sedmo brezplačno zavijanje darila
Ob zavijanju darila pri nas prejmete vizitko. Vsako nadaljne zavijanje darila vam prinese 1 točko. Ko zberete 6 točk, vam za naslednje zavijanje (sedmo zavijanje) ob predložitvi vizitke s točkami ni potrebno plačati storitve. Točke zbirate samo ob storitvi zavijanja. Nakup izdelkov v trgovini CraftArt ni pogoj za zbiranje točk. Samo nakup izdelkov v trgovini CraftArt ne prinese točke. Krasitev lesa s tehniko žganja v les spada pod storitev izdelave unikatnega darila in ni predmet storitve zavijanja, zato ne prejmete točke.
– Brezplačno zavijanje darila
Ob nakupu naših izdelkov nad 50€ vam jih brezplačno zavijemo v osnovni darilni paket. Če želite dekorirane izdelke, prosimo, da to vpišete pod opombe ob zaključku naročila.
– Brezplačna dostava
Ob nakupu naših izdelkov nad 50€ vam podarimo brezplačno dostavo na dom.

HIPERTEKSTUALNE POVEZAVE
Narava svetovnega spleta in spletnega mesta www.craftart.si onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta.

NE/SPOŠTOVANJE DOLOČB IZ PRAVNEGA OBVESTILA
Družba in avtorji vsebin, objavljenih na spletnem mestu, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.

SPLOŠNO
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletnega mesta se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno ustrezno sodišče. Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

nalepka uporabljaj razum, zahtevaj račun

Politika varstva podatkov

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
S 25. majem 2018 stopijo v veljavo spremembe predpisov na področju varstva osebnih podatkov na območju EU (GDPR). Namen sprememb je poenotiti pravila za varstvo osebnih podatkov na območju EU in predvsem zagotoviti še bolj skrbno ravnanje z osebnimi podatki v vseh organizacijah, ki obdelujejo osebne podatke.

Namen Politike varstva osebnih podatkov je seznanitev uporabnikov ter drugih oseb z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani CraftArt ter pravicami posameznikov na tem področju.

V Politiki so skladno z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju Splošna uredba o varstvu podatkov), zajete
naslednje informacije:
– kontaktne informacije CraftArt in kontakt pooblaščene osebe za varstvo podatkov,
– namene, podlage in vrste obdelave različnih vrst osebnih podatkov posameznikov
– posredovanje podatkov tretjim osebam in v tretje države,
– čas hrambe posameznih vrst osebnih podatkov,
– pravice posameznikov v zvezi z obdelavo osebnih podatkov,
– pravica do vložitve pritožbe v zvezi z obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavec osebnih podatkov posameznikov, ki se obdelujejo v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov, je CraftArt, Tjaša Radojevič s.p. Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

PIŠKOTKI
Ponudnik na spletni strani uporablja piškotke. Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku in uporabi spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do (osebnih) podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik vam s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše ter uporabniku bolj prijazno in osebno prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov, beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje. Piškotki opravljajo številne funkcije – omogočajo sledenje obiska spletnih strani, omogočajo različne kampanje in popuste. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo obveznih piškotkov in zbiranja vaših podatkov za zasebne in zaupne namene s področja spletne trgovine. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko CraftArt med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Piškotki, ki jih zbiramo in obdelujemo:
AMP_TOKEN – dejaven 1 dan – Zagotavlja varnost obiskovalcev na strani pred prevarami. Ta piškotek je nujen za preventivo varnosti za obiskovalca in spletišče.
PH_HPXY_CHECK – dejaven za čas brskanja – Uporablja se za prepoznavo in preventivo pred napadom na spletno stran.
wc_cart_hash in wc_fragments – za časa brskanja – Uporabljata se za pravilno delovanje košarice in zaključka nakupa.
_utma – Hranimo 2 leti – uporablja se za spremljanje obiska posameznika na spletni strani, kolikokrat jo obišče, prvi in zadnji obisk.
_utmb – Dejaven za čas brskanja – zabeleži čas, kdaj je uporabik začel uporabljati spletno stran.
_utmc – Za čas brskanja – zabeleži čas, ko uporabnik zapre spletišče in poda trajanje brskanja uporabnika.
_utmt – dejaven 1 dan – uporabljen za hitrosti spletne stravi do serverja
_utmz – hrani se 6 mesecev – Uporablja se za spremljanje poti uporabnika, katere povezave je odprl in katera iskanja je uporabil

Upravljanje s podatki
Upravitelj CraftArt lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. CraftArt podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikove podatke, ki jih dostavna služba potrebuje za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Podatki, ki jih CraftArt zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov CraftArt. V naših podatkovnih bazah hranimo podatke o strankah in Craftart računih, ki vključujejo informacije o opravljenih nakupih, uporabniških računih, itd.

Zbiranje podatkov
Večinoma obdelujemo osebne podatke, ki nam jih zagotovite neposredno v okviru naročanja artiklov in storitev, med ustvaritvijo in uporabo računa ali pri komunikaciji z nami. Družba samodejno zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Družba podatke o obiskanosti www.craftart.si uporablja za lastne potrebe. Vaš IP naslov je popolnoma anonimen. Kakršnekoli podatke, ki jih bo družba pridobila na kakršenkoli način preko spletnih strani, so namenjeni izključno za komercialno rabo družbe in jih bo družba varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Obligacijskem zakoniku. Družba osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovala nobeni drugi fizični ali pravni osebi brez izrecnega dovoljenja uporabnikov. Kupec z registracijo in/ali z oddajo naročila na spletni strani izrecno soglaša, da lahko ponudnik obdeluje pridobljene osebne podatke (ime in priimek, naslov prebivališča, elektronski naslov in morebitne druge podatke, ki jih ponudniku za namene izpolnitve pogodbe – naročila posreduje kupec). Zaradi sodelovanja z zunanjimi izvajalci si pridržujemo pravico podatke posredovati tretjim osebam. Vsi poslovni partnerji so zavezani varovanju podatkov. Vsak kupec mora soglasje za izvajanje neposrednega trženja prek elektronske pošte ponudniku izrecno podati soglasje tudi ob registraciji in/ali oddaji naročila na spletni strani z označitvijo »Prijavite se na novice«. V nasprotnem primeru neposrednega trženja prek elektronske pošte kupec ne bo deležen s tem pa tudi ne bo predhodno obveščen o spletnih akcijah ponudnika. CraftArt ne more biti odgovoren za vašo vsebino ali za gradivo, ki ga drugi prenesejo v storitve in ga z njihovo uporabo hranijo ali delijo z drugim. CraftArt, Tjaša Radojevič s.p. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja CraftArt zbira naslednje uporabnikove podatke:

identifikacijski podatki, ki obsegajo ime in priimek, uporabniško ime in geslo ter ID za DDV, če ste pravna oseba;
kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami, predvsem e-naslov, telefonsko številko, naslov za dostavo, naslov za račun in vaše nastavitve, ki obsegajo podatke o vašem računu, predvsem shranjene naslove za dostavo, naročila na novice, podatke o vaših naročilih, ki obsegajo predvsem podatke o naročenih artiklih in načinu plačila
podatke o vaših spletnih navadah predvsem podatke o artiklih in storitvah, ki jih iščete, povezavah, na katere klikate, načinu iskanja in pomikanja po naši spletni strani in podatke o napravah, s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega ter podatke, pridobljene iz piškotkov in podobnih tehnologij za prepoznavanje naprav, podatke o vašem vedenju v povezavi z branjem spletnih sporočil

Pravice potrošnikov v zvezi z obdelavo podatkov
Pravica do seznanitve kakšne podatke o vas zbiramo, v kakšne namene in kako dolgo, od kod vaše osebne podatke pridobivamo, komu jih posredujemo, kdo jih poleg nas še obdeluje in kakšne so vaše druge pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do izbrisa
V nekaterih primerih imate pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo v najkrajšem možnem času izbrisali, če je izpolnjen kateri od naslednjih razlogov:
vaših osebnih podatkov v namene, v katere smo jih obdelali, ne potrebujemo več;
umaknili ste soglasje z obdelavo osebnih podatkov, pri čemer gre za podatke, za obdelavo katerih je vaše soglasje nujno, mi pa hkrati nimamo drugega razloga za nadaljnjo obdelavo teh podatkov;
Te pravice pa ni mogoče uveljaviti v primeru, da je obdelava vaših osebnih podatkov še naprej nujna za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za določitev, izvedbo ali obrambo naših pravnih zahtevkov.
Imate pravico, da od nas pridobite vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih zagotovili in ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja in na podlagi izvajanja pogodbe. Imate pravico do ugovora proti obdelavi osebnih podatkov, ter do ugovora proti obdelavi podatkov za namene neposrednega trženja. Vaše podatke bomo takoj prenehali obdelovati za tržne dejavnosti; v drugih primerih bomo storili enako, v kolikor ne bomo imeli zakonitih razlogov za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi pravicami ali za uveljavljanje pravnih zahtevkov. Uveljavitev zgoraj navedenih pravic nikakor ne vpliva na vašo pravico, da vložite pritožbo pri pristojnem organu. To pravico lahko uveljavite zlasti v primeru, če domnevate, da vaše osebne podatke obdelujemo neupravičeno oziroma v nasprotju s splošno zavezujočimi pravnimi predpisi.

Za prenos, izbris ali vpogled v evidenco vaših podatkov nam pišite na info@craftart.si.

V kontaktnem obrazcu morate vpisati svoje ime, email in sporočilo. Ime in email se uporabljata izključno za vsebino, na katero se nanaša vaše sporočilo, podatki pa se izbrišejo, ko prenehamo komunikacijo, zaradi aktere ste poslali sporočilo.