1.99 

Fimo masa, primerna za izdelavo nakita in druge dekoracije.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

FIMO je vsestranska modelirna masa, ki je preprosta za uporabo in se lahko utrdi v domači kuhinjski pečici pri temperaturi 110 °C. Čas utrjevanja je približno 30 minut. Z mešanjem osnovnih barv lahko dosežete poljuben odtenek, neutrjen FIMO lahko znova in znova pregnetete in preoblikujete. Utrjenemu izdelku se lahko doda FIMO in se ponovno utrdi, pod pogojem, da izdelek še ni bil barvan ali lakiran. Dokončan izdelek ni prepusten za vodo, lahko ga umijete.
Vse barve modelirne mase FIMO PROFESSIONAL, FIMO SOFT in FIMO EFFECT se lahko med seboj poljubno mešajo in kombinirajo saj so vsi postopki pri delu z modelirnimi masami FIMO PROFESSIONAL, FIMO SOFT in FIMO EFFECT popolnoma enaki.
Iz modelirne mase FIMO lahko izdelate čudovit unikaten nakit (broške, uhane, obeske, sponke za lase, igle za kravate, …) ali pa razne okraske, drobne dekorativne predmete, … S pomočjo Vaše domišljije so možnosti brezmejne. Zaradi preprostega načina oblikovanja, si lahko prav vsak izdela uporabne okrasne predmete po svojem okusu.
Modelirna masa FIMO SOFT je bistveno mehkejša od modelirne mase FIMO PROFESSIONAL. Kljub svoji osnovni mehkobi tudi modelirna masa FIMO SOFT omogoča dodelavo detajlov in zagotavlja obstojnost izdelka pri utrjevanju v pečici. Uporabo modelirne mase FIMO SOFT priporočamo manj izkušenim in srednje izkušenim uporabnikom.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Češnjevo rdeča, Črna, Malina, Mandarina, Modra, Oranžna, Roza, Rumena, Sivka, Sončno rumena, Svetlo rdeča, Svetlo rjava, Svetlo zelena, Temno rjava, Vijolična, Zelena