4.50 

Visokokakovostna prosojna barva za steklo Marabu GlasArt je izdelana na osnovi umetnih smol.
Količina: 50ml

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Visokokakovostna prosojna barva za steklo Marabu GlasArt je izdelana na osnovi umetnih smol. Primerna je predvsem za obrtniško delo ali hobi. Barva je, ko se popolnoma posuši (po 48 do 72 urah), odporna proti bledenju, vodi, brisanju, atmosferskim vplivom in temperaturi do 150 °C, ni pa obstojna pri pomivanju v pomivalnem stroju. Vsi barvni odtenki se med seboj preprosto mešajo. Barva je primerna predvsem za steklo, akrilno steklo, porcelan, plastiko, keramiko in kovinske folije.

Navodila za uporabo:
Barva je že pripravljena za uporabo. Kozarček pred uporabo dobro pretresite. Vse barvne odtenke lahko med seboj poljubno mešate, lahko pa jih tudi redčite z brezbarvnim odtenkom (400).
Površina, ki jo želite pobarvati ne sme biti prašna ali mastna (svetujemo čiščenje s čistilom / razredčilom Marabu). Barvajte samo popolnoma suhe površine. Barvo GlasArt nanašajte z mehkim čopičem. Na dotik se posuši v približno 1 uri (barve ni potrebno termično utrjevati). Med uporabo in v času osnovnega sušenja je barva nekoliko motna. Potem postane dokončno prosojna – le bela in črna barva ostaneta neprosojni. Čopiče in ostalo uporabljeno orodje takoj po uporabi očistite s čistilom / razredčilom Marabu ali čistim alkoholom.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Črna, Karmin rdeča, Limona, Rjava, Ultramarin