2.50 

Količina: 15ml

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Z obstojnonbarvo Marabu Porcelan lahko ustvarite čudovite dekoracije na kozarcih, steklenih krožnikih, skodelicah, vazah kot tudi na ogledalih, keramiki, porcelanu in akrilnih posodah. Dokončane dekoracije so obstojne pri pomivanju v pomivalnem stroju in odporne proti vremenskim vplivom. BREZ UTRJEVANJA V PEČICI! Preprosto pobarvajte in pustite, da se dekoracija posuši. Končano!
Obstojna barva Marabu Porcelan je izdelana na vodni osnovi, je brez vonja in ne obledi. Na steklu se enakomerno razliva. Vsi barvni odtenki se med seboj izvrstno mešajo, po želji jih lahko tudi svetlite z dodajanjem brezbarvnega odtenka. Črna in bela barva sta prekrivni.
Obstojno, prosojno barvo Marabu Porcelan lahko nanašate z mehkim čopičem (priporočamo Marabu Fino ali Universal) ali z gobico za šabloniranje. Na dotik je suha že po 30 minutah, odpornost pri pomivanju v pomivalnem stroju pa doseže po treh dneh. BREZ UTRJEVANJA V PEČICI! Priporočamo pomivanje dekorirane posode s programom za kozarce/skodelice pri temperaturi največ 50 °C.
Obstojno barvo Marabu Porcelan lahko uporabljate za različne načine dekoriranja stekla, npr. za slikanje s konturami, tapkanje, prostoročno slikanje in poslikavo stekla s hrbtne strani (dekoracije so videti bolj izrazite, globoke).
Odlična kombinacija z Marabu Porcelan painterji

Dodatne informacije

Barva

Bela, Češnjevo rdeča, Črna, Jabolko, Kakav, Modra, Oranžna, Rose pink, Sončno rumena, Svetlo modra