19.28 

V kompletu dobite 6 različnih barv.
Visokokakovostne goste prstne barve Marabu so izdelane na vodni osnovi. Idealne so za uporabo v vrtcu, šoli, doma in v terapevtske namene. Na različne podlage kot so papir, karton, les ali steklo (tudi okna) jih lahko nanašate s prsti, čopičem, gobico ali slikarsko lopatico.

Šifra: 6085 Kategoriji: ,

Opis

Visokokakovostne goste prstne barve Eberhard Faber in Marabu so izdelane na vodni osnovi. Idealne so za uporabo v vrtcu, šoli, doma in v terapevtske namene. Na različne podlage kot so papir, karton, les ali steklo (tudi okna) jih lahko nanašate s prsti, čopičem, gobico ali slikarsko lopatico. Prstne barve Eberhard Faber in Marabu so kremaste, zato ne kapljajo, so zelo dobro prekrivne, se lepo razmažejo in se hitro sušijo. Vsi barvni odtenki se lahko med seboj poljubno mešajo.
Prstne barve Eberhard Faber in Marabu se enostavno spere z vseh gladkih površin in kože. Iz večine tkanin lahko madeže takoj izperete z ročnim pranjem v HLADNI milnici (tkanine na katerih so zasušeni madeži prej namočite v MRZLI vodi).
Prstnim barvam Eberhard Faber in Marabu je dodana sestavina grenkega okusa, ki odvrača od morebitnega zaužitja barve po pomoti.

Opozorilo! Otroci mlajši od treh let naj prstne barve uporabljajo pod stalnim nadzorom odrasle osebe.