Čestitke Sveti krst in obhajilo

Personalizirana čestitka za sveto birmo, obhajilo ali krst

Če iščete lepo in izvirno idejo, kaj podariti kot darilo ob krstu, lahko z malo truda izdelate prelepo čestitko, v katero zapišete prijazne želje. Čestitka lahko služi tudi takrat, ko se vam najbolj primerno in koristno darilo zdi denar, pa ne veste. kako bi ga podarili in ga preprosto vstavite v voščilnico. Je unikatno darilo, primerno za vse priložnosti, s čestitko pa podarite tudi delček vašega časa, truda in pozornosti, kar bo obdarovanec zagotovo cenil.

1. Za izdelavo čestitke potrebujete več različnih vrst in barv papirja, lepo izpade tudi papir z vzorci, za raznolikost pa lahko dodate še reliefni papir. Potrebovali boste tudi lepilo ali dvostranski lepilni trak in navadne ali cikcak škarje. Dodatki so izbiri so tudi lepilne blazinice in izrezi iz papirja.

2. Pri izdelavi čestitke uporabite dvostranski lepilni trak – s tem se izognemo madežem, ki nastanejo pri uporabi tekočega lepila, ter čakanju, da se lepilo posuši. Uporabite domišljijo in na čestitko prilepite papirje različnih barv in oblik. Če nimate papirnate čipke, ki bi popestrila izgled, si lahko pomagate z cik-cak škarjami in ustvarite vzorček.

3. Lep dodatek na čestitki predstavlja izrazni angleček – sestavite ga skupaj in pobarvajte v primerne barve. Prilepite ga na zanimivo podlago, ki bo ustvarila kontrast.

4. Da bo angelček še posebej izstopal in padel v oči, ga lahko na podlago prilepite tudi z 3D lepilnimi blazinicami. Dodajte podrobnosti, ki bodo čestitki dodale vašo osebno noto – bodisi lep zapis, za katero posebno priložnost čestitko podarjate, ali pa ime obdarjenca.

Voila! Enostavno kajne?
Izreze po meri, kot je čipka in angelček vam lahko po želji naredimo tudi pri nas. Pri nas lahko dobite tudi vse pripomočke, ki jih potrebujete pri izdelavi take čestitke in ostalih voščilnic.

Če se izdelave kljub temu ne boste lotili, nas lahko obiščete v trgovini in voščilnico vam bomo po vaših željah naredili mi.